Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Luften ska bära ord till dig
och i orden ska du finna en mening.
Du ska begrunda den
och då ska du finna ett fäste
där du nu tumlar i tiden.

Ja, du ska få höra om nykokt pölsa
och i det lilla ska du finna det stora
och det ska sluta dig till sig
som en moder, i sin famn.

Tiden ska bli din vän.
Den ska sträcka ut sig framför dig som en väg
och du ska gå på den
tills du kommer fram.




Fri vers av Marse
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marse
Marse