Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI

Vad är poesi


Är det somen tavla
som man inte förstår
eller är det ord
som rakt in i själen går

Måste det handla
om hjärta och smärta
om sol vind och hav
eller som detta

En undran
vart gårdagen
blev av

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-30 13:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Poesi är allt från himmel till jord allt inom och utom oss det finns inga begränsningar! kram
2018-04-06

  Minkki VIP
det är väl författaren som avgör? :)
2018-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Poesi för mig är tankar och ord...både till mig själv och till andra...
2018-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om det man själv VILL att det ska handla om.
Varför ska en liten självutnämnd jury här på poeter.se tillåtas att diktera villkoren?
Gör uppror mot de där fånarna!
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP