Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

jag sådde ett frö
och det kan inte
växa utan regn
det kommer att slå ut
blomma
smeka, omfamna
mina ärr
blommorna
symboliserar livet
en för Alice, en för Isabelle
jag ska aldrig mer se blodet pulsera ur
min
handled




Fri vers av reminiscenser
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 13:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt o bra!
2018-04-01

  morgonstjärna VIP
bra!
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser