Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfym och svarta liljor

och min lillebror har köpt samma parfym som du
jag lånar den ibland

den doftar som kärlek doftar
den doftar som du doftade
precis under käkbenet




Fri vers av <3
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3