Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter, förlåt mig, ty jag vet inte vad jag gör

Då Jesus, vår herre och krist
På korset blev spikad till sist
Han vred sig i spasmer
Från tusen orgasmer
Den mannen var visst masochist




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 18:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du ska inte skämmas för dig !
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande