Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långfredagssorg

ensam vinter ensam vår
ensam idag, ensam igår
ensam i glädje men allra mest i sorg
ensam till vardags, på nyår, i påsk, i allt
det skulle bli bättre när jag anorexin istället svalt
men hur jag än kämpar tar jag mig aldrig ut
för utan vänner har sjukdomen ingen anledning att ta slut




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-30 19:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
väl formulerat om det svåra att bli sin egen vän, den vän som ger anledning ...
2018-03-31

  Fulbergarn
sorgligt skaldat men bra
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver