Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarälsk

Hennes händer härmar,
ljuder sommarregn
mot darrande grönska
Skälver av längtan
törstar
växer i svällande barm
Oändligt crescendo
i dagsljus natt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-30 19:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn