Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dysfunktionella


Adjö dysfunktionella
du
min familj
ni alla
vi alla

Lämna mig och låt mig gå
låt mig stå ensam kvar

ställa ner foten
dra repet
ränder i sanden

Inget avog
ilska eller
annan kostsam betygelse

ett lämnande
i mod

som om du aldrig
funnits har








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 21:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ett uppbrott. En övertygelse. Ett nytt liv.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP