Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti tanken...

 

 

där ljuva känslor expanderar

luften pulserar harmoniskt

röster flätas i en evig slinga

tiden stannar

och vandrar bestämt vidare

till ett vackert mystiskt öde

bakom orden

i vårt blyga skal

inget uttalande

men djupt innerst inne

vibrerar av äkthet

från varje andetag

suktar vi efter den sagolika förnimmelsen

ideligen

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 362 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-18 17:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan, alltid längtan...fint skrivet...
2018-04-21

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2018-04-20

  Järnkatten
Fint, "sätt i jord om det ska spira"..den vågandes bräcklighet...
2018-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Med lätta penseldrag målar du kärlekens längtan i ljuvlig dikt.
2018-04-19

  Karina"Kia"
Längtanslängtans i varje ord.. Njutvackert skrivet!
2018-04-18

  Nils-Robert
Så finstämt sagt och ordat om det subtila språket mellan oss
2018-04-18

    ej medlem längre
Ord som rör alla mina sinnen.
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Svårt att gömma sina känslor när ögonen talar sitt tysta med tydliga språk!
2018-04-18

  S~A •••
Helt underbar
2018-04-18

  Quasimodo
Vackert så för den inre känslan som lever outtalat i varje andetag
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One