Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprungets glödande sken

Skiftar fokus
mellan gatlamporna och stjärnorna,
blir bländad
när våra blickar möts





Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-31 00:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
wow
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen