Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan blomstrar så länge tanken finns

Körsbärsblommorna blommar.

Att få vara en sådan på en kvist i din tanke
är oändligt mycket mer av värde än ett fång rosor i min famn.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 385 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-03-31 04:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men tänk om det är konsekvensen av att Du blomstrar i tanken som sedan fyller din famn med kärleken rosor!?
2018-12-19

    ej medlem längre
Men tänk om det är konsekvensen av att Du blomstrar i tanken som sedan fyller din famn med kärleken rosor!?
2018-12-19

  Kungskobran VIP
Ja roser kan ha törnen, körsbärsblommor är bättre
2018-04-02

  helenita VIP
Åh, så fin!
Vara...en kvist i din tanke
Varmt
2018-03-31

  Fulbergarn
vackra blommor, vackra tankar
2018-03-31

  Poeten Salvador VIP
Vacker tanke
2018-03-31

  in effigie VIP
vackra fårader...
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor