Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skulle fly ifrån någonting!

Kan inte fly från det faktum att jag är Trött!
Om jag skulle fly från någonting...
Så skulle det vara just det!
Om jag går och lägger mig igen, blir jag bara tröttare!




Bunden vers av Mim
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-03-31 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim