Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutna eller framtid


Är jag ett substitut
till det förflutna
eller ser du
framtiden med mig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-04-06 13:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Djupa och långtgående tankar om detta att vara det man är och få behålla det oavsett!
2018-04-07

  Arvast
Gillar starkt!
2018-04-06

  Nils-Robert
En vemodig fråga med önskan om kärlek. Man blir berörd och rörd.
2018-04-06

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2018-04-06

  Gunnar Hilén VIP
Oj den frågan är ju bara så otroligt svår att svara på då längtan efter en bättre förälder nästan alltid finns med på nåt sätt när man växer upp. Kan man vara "ren" från sin uppväxt och historia ? Jag tror inte det. Man kan kanske hjälpas åt att reparera skit man fått stå ut med. Sist och slutligen tror jag man måste bestämma sig intellektuellt. Ska vi gå genom eld och vatten tillsammans eller ge upp när det hettar till eller känns döfött ?
2018-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodig text om att inte känna sig säker i en relation!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP