Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätterna

det var som om
en oändlighet
skulle störta ner

det var som om
molnen krävde
sina former
åter

och
vi var två intentioner
dessa knastrande
nätter

hemvägarna bort




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-31 11:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin text med djup. Jaa är vi inte alla intentioner?
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson