Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strå

 

 

och berget

sade

 

se

 

sträcker

 

det skimrande strået

 

till

 

dig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-31 11:55



Bookmark and Share


    jesse james
Så fint/JJ.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser