Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/hans-blix-om-usa-s-invasion-av-irak-de-var-hoga-pa-militara-aktioner


Ryssar och orättvisor är viktiga i mobbarnas paradis

 

Jag häpnar över världens oförstånd
skräms av västvärldens behov av krigstillstånd
Hur kan man annars förklara
det icke säkerställda som det uppenbara

Ryssarna är skyldiga till giftet i England
som att utan bevis, påstå sjuka ha kallbrand
Vilken doktor gör det
fråga er själv det

Minns ni Iraks massförstörelsevapen
England och USA skyllde på dem vid attack-starten
Var det sant
minns ni inte sånt

Minns ni Chile och Allende
Vietnam och napalm som brände
Oskyldiga som rensades bort
av amerikanska händer med lort

Vilka är vi 
som tillåter detta massans skri
När vi bortförklarar bevisbördan till intet
och låter rättvisan rinna bort från hjärnans inre

Vad är det vi vill 
ha ett mobbarnas paradis bara för dig, mig och några till
Tyvärr ser jag det överallt
oliktänkare utan makt utvisas oavsett sannings-halt

Listan kan göras lång
på vägen mot världens undergång
All mänsklighet i oss är snart undanröjt
eftersom vi alltid lyssnar till fel trollflöjt

 
 



Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-31 12:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
detta är mer än nog Bravo!
som alltid!
2018-03-31

  Bibbi VIP
Toppenbra kjell-åke!
2018-03-31

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Där har du verkligen inte bara en men flera poänger, Kjell-Åke.

Lyssnar man till en trollflöjt blir det alltid fel, eftersom Mozart var frimurare.
2018-03-31

    ej medlem längre
Rätt och sanning är inte mycket värt för världen, det är makt och pengar som bestämmer. Lögner sprids av media och myndigheter och yttrandefriheten är på väg att censureras för att dölja vad som sker.
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP