Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspar för inflygning

De kommer till våren
Inflygande,
kärlekspar för kärlekspar
Landar varje år på åkrarna
utanför Lilla Ulltuna
När man tar bussen till Sävja
kan man se de första gässen
strosa runt där på åkern
Kärlekspar för kärlekspar
Men de fyller aldrig åkrarna totalt
Därför att varje rote flyttfåglar
flyger vidare, in över Sverige
innan nästa kommer
in för landning




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-31 13:33



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Gulligt. Både kärleksparen
och ditt sätt att skriva.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner