Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel intresse!

Det var en tupp ifrån Götet.
Han trivdes bäst bakom flötet.

Hönan hon kackla och satt där intill.
Sa, du får ju ej upp en endaste sill.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-31 13:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När nappen uteblir
och man blir besviken
får man svälja förtreten
och handla i fiskbutiken!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP