Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets röda tråd


min son har fått son

jag reser en röd tråd
en livstråd jag spinner
i tanken

jag reser tanken över taket
över havet
in i staden Prag

jag ser min son
med sin unga fina familj
och
mitt hjärtas mening
faller samman
med dem

spinner
under sekler

och knyter
minnen

samman med
mänskligheten




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-31 14:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fantastiskt! Generationsvågor! :)
2018-04-18

  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2018-04-06

  Janina Kaminska
Magiska värmande rader.
2018-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Underebart text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2018-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En lovsång till nyfött liv och livets gång, diktat med glädje i varje ord.
2018-04-01

  lila fjäderblomman VIP
Stark känsla av samhörighet - vackert!
2018-03-31

    ej medlem längre
En så vacker tanke och varm inställning du har till både sonen, hans familj och till Livet.

2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP