Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instämmande

Jag ser på filmduken
i filmduken
hur Chaplin
svängande sin käpp
går som Chaplin den raka vägen
på den raka vägen mot framtiden.
Jag tycker också inte
att det är enkelt att gå rakt fram.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist