Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din "grej"

När din "grej" börjar göras av alla andra

Då är den inte nån "grej" längre

Då är den parodi på mänskligt beteende




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-31 16:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
MAn är väl trendsättare ;)
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP