Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Image

Vi människor förknippar oss med företagsmärke

eller företagets eller institutionens image

När något händer; vi får sparken

eller blir oskyldigt anklagade

för något man gjort

Ja då rasar hela vår värld

Konsekvensen blir kanske att man

blir mentalt sjuk eller tar livet av sig




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-03-31 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP