Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäns missuppfattning

Män missuppfattar ofta

den kvinnliga hjärtligheten och godheten

och tror att de bara är ute efter en sak

och det ska mannen "hjälpa" till med




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-03-31 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP