Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personliga problem

Ditt problem är inte mitt problem,

och mitt problem är inte ditt problem

Men vi måste ändå kunna lyssna på varandra,

och anförtro våra respektive problem;

utan tanke på att någon stjäl uppmärksamhet

från den andres problem




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP