Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens

Man behöver inte fylla

sina mörka hål med alkohol

Det kan då bli en fylla

som man inte tål




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP