Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Påsk !

Alla helger tenderar att bli allt godare (åtminstone i handelns reklamblad)

ICA önskar oss i sin reklam:

GOD PÅSK !




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-03-31 19:34



Bookmark and Share


  Feminaz
Jag såg också den reklamen.Du har så rätt!
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP