Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktens födelse


Tankarna trängs och förångas
Orden droppar på pappret
Bildar en linje
Går till anfall
Eller var det försvar?




Fri vers av Alicia Stenfors
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-31 20:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske både och. Tänkvärd och spännande dikt.

Välkommen tillbaka!
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors