Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det enkla, det sanna, det goda


Bröstsockerkaramell ....påsk och kärlek

Inuti är alla unga,
utanpå: ett gammalt skinn,
om du bara når ditin
kan du se ett skratt som kluckar,
då du spelreglerna ruckar,
som du friskluft släpper in

Skrapa på ett dammigt fönster
rita fram
ett annat mönster
du blir hans
och han blir din




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-01 10:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint rimmat
2018-04-01

  S.A.I. Steve Lando
rakt, klart, o fint
2018-04-01

  Peter Olausson VIP
Fint - så är det, det inre betyder alltid mest!
2018-04-01

    ej medlem längre
Hurra! Du är ett geni!
Den perfekta rytmen som endast bryts på ett ställe - spel-reg-LER-na!
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP