Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

592.LOVE IS NOT CONGENITAL!

HERRE JESUS KRISTUS
SANNA DINA ORD
när DU har uppenbarat DIG
i mitt barndomsfönster med...

*LOVE IS NOT CONGENITAL!*

från jordisk defekt vävnad
uppstod!
oigenkännlig *KONTUR*
av ett upphöjd själs avtryck...
blandades med vitt blod
återvänds *DESS* ovillkorligen
i eldsprutande ugn av *KOSMOS*
sörjande ansikten
blinda av röda blodkroppar...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-01 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP