Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats i din sfär


Jag ska göra på mitt sätt
såsom du skulle gjort

korrigerar in i minsta detalj

du vill lära känna mig
om jag utgår från dig

annars blir det svårbegripligt

jag får höra att jag är bra
men röstläget säger att du är bättre

känner mig inte tillräcklig

din jargong
gynnar inte ett växelvis tagande

skapar inte en hållbar kärlek

du kommer inte veta vem jag är
för fokus är på dig

det saknas utrymme för min prägel

det du står för
är inget som får mig att stanna

jag fortsätter framåt efter den rätte mannen




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2018-04-06 20:44



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleken är bra men den måste kännas rätt, framförallt från båda håll. Ingen bra i en kvävd relation.
2018-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra beslut att lämna en relation som inte är som den skall vara!
2018-04-09

    ej medlem längre
Snyggt, fortsätt framåt..
2018-04-07

  Quasimodo
Starka tankar för det att vara lyssnande och inkännande, att bli sedd för det man är och att gå sin egen väg!
2018-04-07

  Nils-Robert
Att få insikten om brister leder dig alltid framåt.
2018-04-07

  Arvast
På pricken om dysfunktionalitet.
Som man har jag upplevt detsamma.

Naket och samtidigt fint.

:)
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP