Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man slutas aldrig bli förvånad!


Första gången jag såg dig, gick jag bara förbi dig

Andra gången tittade jag efter en extra gång, utan att riktigt veta varför

Tredje gången var jag fast

Hur blir det den fjärde?




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket träffande...bra skrivet!
2006-06-26

    ej medlem längre
så enkelt, så sant och vackert
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka