Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut (eventually)

gråter tårlöst
jag saknar dig,
men rösten i telefonen får mig att känna
kramarna
imorgon ska jag göra något jag inte vågar
eventuellt
allt är alltid
eventuellt (eventually)
det kommer
till
slut
(eventually)
den blommiga klänningen trillar
av
ut
jag trillar
ned
bort




Fri vers av reminiscenser
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-01 15:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag förstår känslan
att försvinna bort ibland
då livet kan va tung och hårt
men så vänder det
med en krusning.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser