Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synas i sociala medier

Osynlig för dig,
du tror dig se mig,
fast du ser en hägring,
som jag vill.

Synlig för andra,
de vänner som ser mig,
fast de ser inte allt,
som jag inte ser allt.

Sociala medier,
det är en hägring,
det syns fragment av oss,
som det ska vara.

Synas i sociala medier,
det är att ge en bild,
det skapas en ärlighet,
som visar fragment av dig.

Synas i sociala medier,
det finns en gräns,
bevara trots allt dig själv,
håll ditt inre privat.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-01 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Does Diana REALLY make ANY sense...??
2018-04-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att ses i sociala medier är som en förbannelse "annars är du en kandidat för social-liberaler i valet." Jag undrar i Frankrike eller Sverige "väldigt intressant vad du skriver.
Du vet folk på grund av ensamhet göra många duma och dåliga saker.
Jag hörde att de fransyskorna går på alla gator i Paris för sportens skull, här i Sverige är vi rädda för att gå till butikens hörn, för att inte tala om att gå i skogen där de vilda djuren arrangemangs entreprenörer attackerar vuxna. Pedofiler skriver barnböcker och mammorna skriver en bok i tårar.
Glöm inte vad jag sade i representativ demokrati namn när du kommer till makt.
Kram, Diana.

2018-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag uppmanar alla att totalbojkotta FaceBook.
Själv har jag aldrig gått med och kommer heller aldrig att göra det.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm