Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss/porträtt

 

 

Bakom maskerna och tidens spår

Ser jag oss,

 

Hur du skrattar med ögonen och

att vi gråter åt ett rörande klipp 

på Facebook .

Vi grät inte så mycket förr,

Starka som vi var i ryggraden.

 

Nu har vi mjuknat genom åren,

du och jag.

 

Jämkat oss samman mellan 

att mata duvorna och

Älskogsröra,

Det blir mest en smekning över

rynkig kind och grånande hår

Men innerligt rara,

 

Så innerligt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-01 19:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint ur hjärtat skrivet med
guldpläterad stil

l00 karat!

2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP