Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


Saknar hamn


Jag saknar min näsa i din nacke
Jag saknar ditt bröst i min hand
Jag saknar när vi gick längs havet tillsammans
Jag saknar hur du invaderade mitt land

Jag saknar hur din hud gav mig trygghet
Jag saknar att se dig precis som du var
Jag saknar att prata i timtal på natten
Jag saknar att vakna och bara ligga kvar

Jag saknar att sitta vid vattnet på ön
Jag saknar att somna med dig i min famn
Jag saknar att sola på bryggan vid stugan
Jag saknar hur du var min enda trygga hamn




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts