Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 106


Som en stjärna (På ljudspelare)



Prydnad

Vi går
över ängarna
i dimma,
du är dimmans motsats,
klar
som en stjärna
på natthimlen.
Du bryter väg
genom
det formlösa
och ger mig
världen.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP