Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 108


Vi skriver tillsammans (På ljudspelare)



Prydnad

Länge närde
jag en dröm,
hur jag lärde
dig poetens ström
av ord.
Dikten gjord
av dig
och mig,
ett lag
i jakt
på hjärtslag
i takt,
men livet blev
den dikt vi skrev.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 08:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra skaldat


2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP