Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texter jag skrivit för att skicka till och roa mina vänner då och då under 2005


Mobila texter

Mobila texter

I Indien
är saker inte bara bra,
de är kobra...
*
För att kunna flyga
måste fågeln ha vingar,
och för att sova
måste den ha sängfjädrar
från Hästens
*
Näsvishet
- att se och tänka så långt
som näsan räcker...
*
-Lovar du
att ta hand om dig
nu när du reser?
-Ja, jag skall försöka
skänka mig själv
en tanke då och då.
*
Krockkudde=
Scumbag=
Skithög=
Skyskrapa=
Guds egen vindrutetorkare
*
Kenta: -Nu ska jag ta te!
Eva: -Vad ska du ta te?
-Te de ska jaj ta kaka. De e te den som snäller är.
-Hur då då? Du e ju en som ställer till besvär!
-I ditt sällskap e allt kärt besvär!
*
Som förtidspensionär
är jag en övermänniska.

En som har blivit över
bland de människor
som är att räkna med...
*
I filmen
som är mitt liv
har jag huvudrollen.

Andra är blott statister.
*
-Vet du vad spioner gör
för att gå ned i vikt?
-Nej. Vad då?
-De är med
om en hemlig operation...
*
-Är du kriminell?
-Nej, det är jag inte!
-Då har du väl
inte varit i Kalifornien heller?
-Neej, det har jag inte...
-Nej, för det har man ju hört
att de ofta åker dit...
*
Livet
- en rätt ensam resa,
som gjord för två...
*
Lycka är att cykla i medvind,
känna likt den älskandes hand
förmå kalla fram en tår,
en kår längs ens kind.
*
Life stinks a bit,
and life lies a bit
and therefor
I aint wear a hat.
*
Golfproffsen
kallar mig Green-Olle
för att jag låter tårarna flöda
när jag sänker min putter i sjön.
*
Ap-ollon
har just klättrat ned
ur sparbankseken
och tar sin första tankenöt:
Vad kom först?
Den grillade kycklingen
eller det stekta ägget?
*





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 764 gånger
Publicerad 2006-06-05 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP