Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För hundrade gången

För hundrade gången

hör man

det rytmiska andetaget

-armarna spelar musik-


Fiolen

ger sig ton

över den mörka

blöta akvedukten


Det tysta skriket

vittnar om det fantastiska

klivet i klimaxen


För hundrade gången

känns det nytt att känna

dimensionens kant


Det finns inga gränser

i ett land skapad av kärlek


Höjden av kulmen

viskar i örat

fantastiska meddelande utan ord

tonernas nyans

deklarerar det ofattbara


För hundrade gången

blir luften fuktig

av förstummade ord

Resan till njutningen

Är förgylld av glänsande

droppar som liknar regn


Paret

spelar vackra instrument

och med öppna ögon

stannar de upp

hämtar tillvarons vinge

och flyger till varandras hjärta

_existensen blir ett_





Fri vers av Minona
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 21:35



Bookmark and Share


  DavidM VIP
"känns det nytt att känna, dimensionens kant" Väldigt vackra och luftiga strofer, de ger tankar kring både gemenskap och musikens sköna melodi.
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona