Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mar 2016


Från en människa


Från en människa
Som aldrig riktigt vågade
Från någon som blev någon annan
För att rädslan har en förmåga att göra dig ond
För att rädslan är självuppfyllande
Och kan göra dig till den personen du fruktar
Från någon som lät sig ledas iväg
Från någon som gjorde allt fel
Förlåt
Allt jag ville var att våga
Men jag nådde aldrig ända fram




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts