Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag äger



som jag skulle ge
och aldrig ta tillbaka
mitt rike, mina skatter

din närhet endast
avslöjar min värdighet
som om allt som någonsin
betytt något
skulle brinna

det som är kvar är jag
och den smala vägen




Fri vers av abbe nilsson
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson