Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår son

Vår son
Hur skulle han se ut
Jag undrar
Hur skulle han låta
Skulle han smacka
Med munnen
Eller jollra
i falsett
Kanske skrika högt
Och fäkta med de små
Skulle han gilla
Att vara nära
Eller föredra
Att ha sitt "space"

Dina ögon
Skulle han få dem
Vore jag förlorad
Också i dem
Kanske min hårfärg
Så mörk
Skulle vinna
över din
Men dina lockar
bryta igenom
Och kanske
En ensam mörk lock
Kunde falla ner
Över hans lilla panna

Skulle han hålla oss
Vakna om nätterna
Tära lite grann
På vårt tålamod
Men aldrig pröva
Vår kärlek
För varandra eller
För honom
När han somnar
Så stilla
Som bara en liten gör
Skulle vi le trött
Mot varann
Och somna vi med

Vår son
Kommer kanske
Aldrig att finnas
Mer än i min fantasi
Men jag önskar
Likväl
Att jag en dag
På riktigt
Får hålla honom tätt
Sniffa in hans doft
Och känna
hans lätta andetag
mot min hud





Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-02 23:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt barnlängtandes, gripande som så
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Leonina