Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonica Harmonica Filharmonica!

Harmonica Harmonica that`s the word, for being in peace!
Vad betyder Filharmonica?
Det har någonting med musik att göra, och inte med Fil, som det låter som!




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger
Publicerad 2018-04-02 03:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Filharmoniska orkestrar har enligt min mening ingenting med musik att göra.
Allt de förmedlar är lidande och tristess.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim