Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildskrift

 

I min instängda sjukhusvärld 
mötes jag av vänlig personal

Fem gånger till akuten 
under julhelgen ledde till
bortopererad smärta

Tröttheten varade en månad

Idag jobbar jag igen
och börjar tänka på
det dagliga skrivandet

Kanske vildskriften
kan bli min utväg



Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-02 10:34



Bookmark and Share


  walborg
Guds omsorger och välsignelse!
2018-04-02

  Gunwale VIP
Ja, det låter bra! Vilt och fritt! Skönt att du är återställd.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP