Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön. Ur. Mörkret som kom.







(Stilla mig med tid och kärlek)









Jag befinner mig stum
fjättrad inuti Intets skugga
men genom smärtans
drevspanns enda nådreva

önskar jag så
att Han ser Ljushjordarna
som väntar på att släppas
ur -

dessa oändliga vita hjordar
i blodet mitt som agnats
av dom Tysta Korsbärarnas hägn
som i den första Skymningen
ur den sista Gryningens återkomst
ska släppas som mitt livs livfullaste budbärare
ur min stumma avskedsfärgade
svärtade längtande flyende kropp

och Ljushjordarna mina
ur dom oförställdas släkten
ska finna hem till Hans Ljusgård
för att alltid flöda bråddjupt
fria genom Honom som är Liv
och som alltid bär oändlig Kärlek intill





















Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-02 10:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en fantastisk ekvilibristisk bön.
vacker och med inlevelse

2018-04-05

    Peter Söderqvist
En vacker bön. Kärlekens längtan i blodet känns så starkt.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M