Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ...

Du vet bäst,
ingen har rätt att säga emot dig,
fast du har fel.

Du vet vad jag säger,
inget som du bryr dig om,
fast du släpper inte mig.

Du vet allt om mig,
vilket du gärna vill tro,
fast jag har inte sagt allt.

Du vet inte,
särskilt inte efter imorgon,
om jag stannar kvar.

Du vet en sak,
en plats i mitt hjärta är ockuperat av dig,
fast mina tankar säger nej.

Du vet vad vi har,
det som vi har upplevt i förhållandet,
fast du vill glömma det.

Du vet att jag vet ...

...att leva tillsammans är en dålig idé.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-02 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm