Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med betoning på betong

Med tanke på en sång

Eller alla: "Det var en gång"

Vill jag från hjärtat skriva

Fastän hjärnan den vill skrika

Jag vill hänga med

Skriva den vackraste kärlekssång

Men som en vindögd smed (utan glöd)

Förvandlar jag allt till betong.

 

 




Bunden vers av gretagreat
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-02 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater