Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till oss alla - dramatisk undran


VISSTE DU ?

 

visste du medan

livets äventyr pågick

vem som förde pennan -

vem skrev ditt liv?

 

såg du medan

livets äventyr pågick -

vems blick förde penseln

när du målade ditt liv?

 

visste du medan

livets äventyr pågick

vem som spelade musiken -

vem valde instrumenten

i ditt livs melodi?

 

 

 

 

2018-04-02 13:58

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-02 13:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Förundransfullt fin undran - som för tankarna till antingen självmedvetande eller gudsmedvetande eller medmänniskomedvetande... eller månne alla tre aktörerna samtidigt???
2018-04-03

  Eva Langrath VIP
Tycker om dina filosoferande tankar som öppnar upp för existentiella funderingar omkring att hitta vår plats i livets väv.
2018-04-02

    ej medlem längre
Intressant tanke. Att livet är ett samarbetsprojekt. Mellan min egen vilja och tillvarons givna förutsättningar.
2018-04-02

  walborg
Associerar till våra skyddsänglar och Guds omsorg
2018-04-02

  Poeten Salvador VIP
Poesi är sammansmältningen av ord, bild och musik
2018-04-02

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Visst finns det spår

Livet kommer i kapitel
som en bok

Spelas i satser
som en symfoni
Spår av samfällt skapande
och av
dissonanser
och t o m pauser finns
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP