Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrales egen solskensomelett… :)


UPPMÄRKSAMHET SÖKES I KOMMENTARSFÄLT AV OSERIÖSA

 

för den som har det med uppmärksamhet
sämre ställt skriver de dumt cyniskt och  
uppseendeväckande i andras kommentarsfält

har de inget eget att komma med
kan de alltid över andras texter raljera
uppmärksamhet av mig får de ej mera

inget svar jag galenskapen skänker
sen sitter de och gråter så tårarna stänker  
kommentarsfält ska visa på engagemang
det ska inta nyttjas som sitt eget bihang
där åsikter ut bara kan kräkas  
då kommentarer och medlemmarna bör vräkas

ska det vara så svårt att visa sig vara vettig  
kanske det sitter så långt inne med vett
att när de försöker blir de alldeles svettig
därför måste de ångest-negativ-kommentera
för de kunde inte komma på något eget mera
de har en så liten plätt att de aldrig blir mätt

nej nu har jag inte tid med tramset
jag går och steker mig en solskensomelett
för de smakar illa med ome-svår...

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-02 16:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet tycker jag! Varför ska vi trycka ner varandra för? Det är väl framförallt själva texten, som ska kommenteras. Utan att vara nedlåtande eller nedvärderande. Gillar man inte en persons texter, så låt bli att läsa dem!
2018-04-04

  Solstrale VIP
Att inte svara på kommentarer handlar inte om feghet. Vilket fall det än rör sig om. Prioriteringar... Liksom med tid, kärlek och vänskap man skapar sitt engagemang och får de svar eller inte man förtjänar utefter hur man beter sig...
2018-04-03

  Chawa VIP
Mycket bra belyst brandfackla!!
2018-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Har man inga vettiga kommentarer kan man hellre låta bli att skriva över huvud taget...bra brandfackla...
2018-04-02

  Valter Örn VIP
Ja det här är verkligen ett problem. Men vi som skriver får inte låta oss avskräckas bara för att det finns de som
inte har något innanför pannbenet; håller på och trakasserar oss.
2018-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Må facklan brinna tydligt och klart
om hur man bör kommentera
så att det för alla blir uppenbart
och vi slipper i framtiden radera!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP