Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotell som hyr ut rum till känslor!

Finns det hotell, som hyr ut rum till känslor?
Känslor , som vi bär på?
Det skulle vara coolt...Eller?

(Måla hotellet som hyr ut hotellrummen till olika känslor)
(Det är ett faktum att känslorna är viktiga, för hos de verkliga hotellen, har rummen olika profilering, eller en genomgående känsla)

Hur betalar känslor?
Nej, alla känslor betalar med sin själ!
De betalar i natura, om nu natura kan få en annan innebörd?




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-02 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim